St John's Wood, London

This town house in the heart of St John's Wood underwent a stunning renovation by its Interior Designer owner.  The garden needed to compliment the interior, provide space for entertaining and for the couple's young children to have space to play. A pleached avenue of trees leading down to a BBQ terrace with timber pergola gives the garden year round structure and a formality that is complimented by full and vibrant planting that softens the edges of the hard landscape. The bespoke timber work of BBQ area, storage sheds makes full use of the space as does the incorporation of an enchanting playhouse built around the existing bay tree. 

IMG_1837
IMG_2083
IMG_1871
IMG_1843
IMG_1842
IMG_1838
FullSizeRender
IMG_8602
IMG_5857
IMG_5837
IMG_5849

Subscribe to My Site

©2019 by Melissa Jolly.  Website designed by The Creative Duck

MELISSA JOLLY

+447770404160